Fotoboeken gedrukt via de print-on-demand drukkerij Blurb.com of in eigen beheer uitgegeven boekjes. (behalve PUUR. Trotse tienermoeders, deze is overal verkrijgbaar en komt via uitgeverij d'Jongehond)

uit 2003 tot 2010 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Crossing Geeren-Zuid - crossover film, analoge fotografie stills

2010

Fotoboek met E6 crossing, analoge film techniek fotografie, toegepast op Geeren-Zuid in Breda-Noord. Huizen die wachtten op de sloop zijn door mij gefotografeerd, ik ging op zoek naar 'Sporen van de Stilte'. Door de cross techniek te gebruiken worden de kleuren feller en de filmkorrel meer zichtbaar.  

Infra RED fotoboek, nieuwe portretten van roodharigen

2010

Natuurlijk roodharigen, portretten met infrarood fotografie, nu verzameld in dit prachtige fotoboek. 100 pagina's prachtige foto's en...vergeet niet het boek halverwege om te draaien, daar het twee voorkanten heeft. 50 portretten, 1x kleur en 1x zwart/wit, RED is beautiful! De infrarood techniek heb ik gebruikt om te kijken of de typische roodharige kenmerken zoals sproetjes, witte huid en natuurlijk het rode haar zichtbaar zouden blijven, of juist zouden verdwijnen. Prachtige portretten van een groep mensen die ergens in de verre toekomst uitgestorven zal zijn! (want het rood-haar-gen is recessief en zal door dominante genen verdrongen worden)  

Trash The Dress 10-10-10 fotoboek v/h foto event in Fort St. Gertrudis

2010

Nogmaals je trouwjurk aan en schitteren maar! Soms compleet met ketchup, chocola, champagne, taart en andere smerige toestanden, maar vooral met heel veel plezier. Op 09-09-'09 haalde de stunt met 99 vrouwen de zee in zelfs het wereldwijde nieuws.

PUUR. Trotse tienermoeders FOTOBOEK

2009

Fotoboek met meer dan 75 portretten van trotse jonge moeders, poseren naakt met hun kindje of zwangere buik. Waarom zou een jonge moeder (leeftijd 16-22) niet trots mogen zijn op haar keuze?! Uitgeverij d'Jongehond, eerste druk is uitverkocht.

Geeren-Zuid - Sporen van de Stilte fotoboek over Breda-Noord

2010

Ik ging op zoek naar de Sporen van de Stilte in Breda-Noord. In Geeren-Zuid werden meer dan 100 woningen gesloopt. Ik maakte er een indrukwekkende fotoserie van die nu verkrijgbaar is in boekvorm. Wie zijn toch die mensen die eens in deze huizen woonden? De huizen zijn veelal hetzelfde qua indeling en toch...waren er sporen, de sporen van de inmiddels vertrokken bewoners. Prachtige serie stills over 'what once was'. Met dank aan Singelveste/Alleewonen Breda.

STOP Maternal Mortality - fotoboek van Simavi Milleniumdoel nr. 5 event in Breda

2010

Simavi's atrapvoor de estafette om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen tegen de zwangeren- en kraamvrouwensterfte in 3e wereldlanden. Verenigde Naties 5e Milleniumdoel is te proberen de cijfers naar beneden te krijgen, de gemeente Breda was gastheer voor de aftrap van dit event, met een recordpoging bolle buiken op 1 foto. Dit fotoboek is een verslag van de dag, met alle 119 (!) bolle buiken op een rij, en nog een aftershoot in een oud fabriekspand. Fotograaf MeRy heeft er samen met man en medefotograaf Hans van Nunen weer een prachtige serie van gemaakt. 80 pagina's, hardcover 20x25 cm fotoboek.

Trash The Dress 09-09-09 trouwjurk de zee in (Scheveningen) fotoboek

2009

Fotoboek van 09-09-09: 99 (ex)brides Trash The Dress in Scheveningen. 80 pagina's full color bruiden en de zee, als ware Ophelia's stortten zij zich te water, met trouwfoto's en verhalen waarom deze dames meededen. Ultiem kerst geschenk, en erg leuk cadeautje voor wanneer iemand gaat trouwen. Levertijd: twee weken.

Peelland College Deurne - fotoboek van het oude en nieuwe gebouw

2009

Herinneringen aan mijn oude middelbare school uit Deurne, het Peelland College wat in 2006 verhuisde naar een nieuw gebouw. Dit zijn de foto's die 40 jaar geschiedenis vastlegden voordat het oude gebouw verbouwd werd tot Alfrink College. Levertijd 2 weken.

Tantetje, Sporen van de Stilte - fotoboek

2008

Portret van Tantetje, een 100 jaar oude dame uit Breda. D.m.v. het fotograferen van het interieur van haar huis, krijgen we een beeld van wie ze is, zonder dat ze zelf op de foto staat. Interieur stills als ware een portret, uit de Sporen van de Stilte serie. Levertijd 2 weken. Bestseller!

Medusa - roodharigendag 2008 fotoboek

2008

Fotoboek met portretten van natuurlijk roodharigen tijdens de roodharigendag 2008 in het thema Medusa. Levertijd: 2 weken.  

Double Exposures Breda - portfolio album grote beeldwand kunstwerken

2009

Portfolio van het werk wat ik maakte voor de woonstichting Singelveste/Alleewonen Breda. Veelal oude historische foto's gecombineerd met bloemen, in close-up. Samen vormen deze twee beelden weer een nieuw beeld en vervelen ze nooit. Ideaal als kunst aan de muur voor in een (openbaar) gebouw. In dit boek een overzicht. Levertijd 2 weken.

Sporen van de Stilte - Urban Exploring fotoboek

2009

Sporen van de Stilte, gezien op 7 verschillende lokaties: Peelland College Deurne, Alfrink College Deurne, Klokkenberg Medisch Centrum Breda, Interbrew (Oranjeboom brouwerij) Breda, PABO Breda, Aquapark Rhodos, Tantetjes huis Breda en de oude theaters Concordia en Grand in Breda. Levertijd 2 weken.

Marjoleine, boudoirshoot - fotoboek

2008

Fotoboek van Marjoleine, pin-up style. Vaak gebruikt als boudoir fotosessie om een a.s. bruidegom een leuk cadeautje te geven tijdens de huwelijksdag. Bruiden kunnen van zichzelf dan eenzelfde fotosessie laten maken, naakt, met lingerie, een echte body shoot. Levertijd fotoboek 2 weken, met eigen fotosessie 4 weken.

Kasteel Nemerlaer, Haaren - fotoboek urban exploring style

2008

Still van kasteel Nemerlaer, Haaren. Kasteelvrouwe Carole Vos vroeg me de spoken en andere geesten van het kasteel vast te leggen in foto's. Uiteraard zien we geen echte verschijningen, maar heb ik geprobeerd een beeld te maken van hoe ik denk dat deze spoken eruit zien in dit schattige kasteel. Veel zwart/wit en close-ups, sporen van de stilte is zichtbaar op deze interieur foto's die samen een portret vormen van dit gebouw. Levertijd 2 weken.

Ossur UK

2008

In opdracht van het Engelse bedrijf Össur UK maakte ik een serie met Jim, een soldaat wiens been eraf is vanaf de knie. Deze zeer sportieve man beklom met zijn Össur protese allerlei rotsen, ging kanoën, etc. in Dartmoor National park in Devon, England, zomer 2008. Levertijd 2 weken.

'n Kind 'n Huis 'n Auto

2005

Portretten van mijn oudklasgenootjes van de 6r klas van de St. Willibrordus basisschool in Bakel. In 1983 zaten we bij elkaar in de klas en zagen elkaar soms 20 jaar niet. N.a.v. een reünie heb ik iedereen (ook de mensen die niet op de reünie waren) opgezocht en geportretteerd. Boekje is uitgegeven in eigen beheer, samen met 'Oog-Op-Breda' boekje combiprijs van 7,50 levertijd 2 dagen.

Oog Op Breda

2003

Fotoboekje ter gelegenheid van 'Groeten uit Breda' thema tijdens Breda Photo 2003. Portretten en plekken uit de stad, zwart/wit, uitgegeven in eigen beheer, samen met het boek 'n Kind 'n Huis 'n Auto combiprijs 7,50 levertijd 2 dagen.